An Interview with Katalin Molnar (in English and Hungarian)

Celiac disease is an autoimmune disease. Autoimmune means the body mistakenly produces antibodies that damage its own tissues. It is a permanent intestinal intolerance to dietary gluten. A number of serious health consequences can result if the condition is not diagnosed and treated properly.

Katalin is a lady from Hungary, who has been suffering from celiac disease for many years. She tries her best to maintain a gluten free diet at all times. However, unfortunately, sometimes she can accidentally consume food with hidden gluten that can cause her to have diarrhea. 

I met Katalin in October 2008 in Sopron, Hungary. She started consuming DXN RG, GL and Spirulina for 3 months, which led to an improvement of her general health.
When I met her again in March 2009 in Budapest, she looked healthy. According to her, she maintains a symptom free constitution even though occasionally she might accidentally consume food containing gluten. 

On 10th January 2011, I had the pleasure of having her in Kuala Lumpur to share her testimony with us.



WHY DO DXN PRODUCTS HAVE HEALING EFFECTS?

In people with celiac disease, the immune system reacts abnormally to gluten, causing small bowel inflammation and damage. Gluten is a protein found in wheat, rye, barley and oats.

DXN RG, GL, Spirulina are all functional food, which are able to balance the immune system. When the immune system is balanced, it will not attack the villi in the intestine, thus inflammation in the intestine is subsided and healing of damaged villi can take place.

Patients with celiac disease should take this range of DXN products on a long term basis to experience the healing effects.


In the Hungarian Language

A cöliákia (gluténszenzitív enteropátia) egy autoimmun betegség. Az autoimmun azt jelenti, hogy a test tévesen termel antitesteket, amelyek a saját szöveteket pusztítják. Ez egy állandó bélrendszeri intolerancia étkezési glutén hatására. Számos komoly egészségügyi következménnyel járhat, hogyha nem diagnosztizálják és kezelik megfelelően.

Katalin egy hölgy Magyarországról, aki cöliákiában szenved sok éve már. Mindent megtesz, hogy gluténmentes étrendet folytasson. Sajnos olykor előfordul, hogy néha, véletlen olyan ételt fogyaszt, amelyben rejtve glutén található és ez hasmenést okoz nála.

2008. októberében találkoztam Katalinnal Sopronban, Magyarországon. Miután 3 hónapig fogyasztotta a DXN RG-t, GL-t és Spirulinát, javulás állt be az általános egészségügyi állapotában.

Amikor legközelebb találkoztunk Budapesten, 2009. márciusában, egészségesnek nézett ki. Elmondása szerint folyamatos tünetmentes állapotnak örvend, akkor is, ha néha tévedésből olyan ételt fogyaszt, amely glutént tartalmaz.

2011. január 10-én abban szerencsés helyzetbe kerültem, hogy Kuala Lumpurban látogatott, hogy megossza velünk tapasztalatát.

MIÉRT VANNAK A DXN TERMÉKEINEK GYÓGYÍTÓ HATÁSAI?

A cöliákiában szenvedő betegek immunrendszere rendellenes reagál a gluténre, amely apró bélgyulladásokat és károkat okoz. A glutén egy fehérje, amely búzában, rozsban, árpában és zabban található.

A DXN RG, GL és Spirulina az EU területén étrend-kiegészítőként forgalmazott termékek, melyek többszáz aktív összetevőjüknek köszönhetően képesek egyensúlyba állítani az immunrendszert. Ha az immunrendszer egyensúlyban van, akkor nem fogja támadni a bélbolyhokat, ezáltal a gyulladások a belekben enyhülnek és megkezdődhet a sérült bélbolyhok gyógyulása.

A cöliákiában szenvedő betegeknek javasolt ezen DXN termékek hosszú távú fogyasztása, hogy a kedvező hatást tapasztalják.

No comments:

Post a Comment